Category: Hi-Tea

  1. Home
  2. Hi-Tea
Filter

5 cadangan Rojak Wajib Cuba sekitar Johor

Korang tahu tak apa perbezaan antara rojak petis, rojak asma, rojak buah, rojak tauhu dan rojak pisang?

Read More

List Tambahan booth Absolut Food Fest di Angsana Mall Johor Bahru

Hari ni hari pertama Absolut Food Fest! Admin pergi tadi, peh bukan biashe biashe laaa orang Johor ni. Padaattt,

Read More

32 cadangan booth Absolut Food Fest di Angsana Mall Johor Bahru

Dimanakah 'food-food hunters' semuaaa??? Ini memang peluang yang korang tak akan lepaskan! Akhirnyaaa, Absolut Fest

Read More

10 cadangan Bubble Tea sekitar Johor

Tak habis-habis lagi ke demam Bubble Tea ni? Korang ni biar betul! Ha takpa takpa, jom admin tolong korang

Read More

7 cadangan 'Restoran Perlu Cuba' sekitar Johor

Nak tahu tak? Ini adalah antara 7 cadangan 'Restoran Perlu Cuba' untuk peminat-peminat kesayangan page maQan.

Read More

15 promosi sempena Hari Kemerdekaan Malaysia

Korang semua tahu tak bulan ni bulan apa? Anak Malaysia kena tahu okay! Bulan ni kan bulan yang penuh bersejarah

Read More

5 cadangan Burger Best sekitar Melaka

Selalunya malam-malam kita semua mesti terasa nak makan something kan? Paaalingg mudah, memang pergi gerai beli

Read More

30 cadangan kedai makan sekitar Melaka

Jalan jalan cari maQan??? Admin cadangankan korang semua pegi Melaka! Sebab admin boleh jamin, dekat Melaka ni

Read More

7 cadangan roti canai sekitar Johor

Kepada korang yang suka makan roti canai, ni ha admin ada senarai baru untuk korang cuba! Apa lagi, boleh lah

Read More

8 cadangan kedai kopitiam sekitar Johor

Untuk sesiapa yang tak gemar sarapan berat pada waktu pagi, menu 'toast' sangat sesuai untuk korang! Ringan,

Read More