Category: Delivery

  1. Home
  2. Delivery
Filter

Terdapat 20 jenis juadah untuk berbuka di rumah korang!

Bulan puasa bulan yang mulia, bulan yang dinanti-nantikan oleh semua! Walau kita diuji pada ramadhan kali ini,

Read More

Hi Melaka-rian! Nahh ini 10 makanan delivery terus ke rumah anda!

Kali ini, admin nak share kepada korang yang duduk Melaka dengan senarai 10 makanan delivery yang boleh hantar

Read More

Jangan keluar rumah! 5 servis apps runner di Johor, boleh bantu anda.

Korang please jangan degil tau, kesian pada yang lain. Kita semua pun memang terjejas so mari kita bekerjasama,

Read More

Untuk korang yang lapar, 20 kedai ni dibuka seperti biasa!

Dalam pada korang duduk rumah tu, apa aktiviti yang korang dah buat? Haa kalau bosan-bosan tu, jom order di 20

Read More

Jangan Panik! Ada 12 kedai online untuk korang beli bahan mentah & keperluan rumah di Johor Bahru!

Bila dah kena duduk rumah, nak keluar pun dah jadi malas. Tapi tulah admin faham kadang nak masak takde bahan pun

Read More

Tak boleh keluar rumah? Takdehal lah, 30 makanan ni ada buat delivery di Johor Bahru!

Tak boleh keluar rumah atas sebab malas? nak jaga anak? takde pengangkutan? atau dikenankan Movement Control Order

Read More

30 cadangan kedai makan sekitar Melaka

Jalan jalan cari maQan??? Admin cadangankan korang semua pegi Melaka! Sebab admin boleh jamin, dekat Melaka ni

Read More

10 pilihan kedai yang menyediakan servis delivery

Sekarang ni memang zaman semua benda di hujung jari tau. Malas nak masak? Malas nak keluar? Malas nak drive-thru?

Read More

5 kedai burger unik sekitar Johor!

Bercerita pasal burger, korang mungkin rasa macam dah biasa sangat makan burger dekat kedai kedai fast food kan?

Read More

Cadangan 5 kedai yang menghidangkan Sandwich sekitar Johor!

Sesekali tu mesti terdetik nak 'eat clean' kan? Ye lah, kadang bila sibuk sangat dengan kerja, tak sempat nak jaga

Read More
error: Content is protected !!