Terdapat 20 jenis juadah untuk berbuka di rumah korang!

Bulan puasa bulan yang mulia, bulan yang dinanti-nantikan oleh semua! Walau kita diuji pada ramadhan kali ini,

Read More

Hi Melaka-rian! Nahh ini 10 makanan delivery terus ke rumah anda!

Kali ini, admin nak share kepada korang yang duduk Melaka dengan senarai 10 makanan delivery yang boleh hantar

Read More

Jangan keluar rumah! 5 servis apps runner di Johor, boleh bantu anda.

Korang please jangan degil tau, kesian pada yang lain. Kita semua pun memang terjejas so mari kita bekerjasama,

Read More

Untuk korang yang lapar, 20 kedai ni dibuka seperti biasa!

Dalam pada korang duduk rumah tu, apa aktiviti yang korang dah buat? Haa kalau bosan-bosan tu, jom order di 20

Read More

Jangan Panik! Ada 12 kedai online untuk korang beli bahan mentah & keperluan rumah di Johor Bahru!

Bila dah kena duduk rumah, nak keluar pun dah jadi malas. Tapi tulah admin faham kadang nak masak takde bahan pun

Read More

Tak boleh keluar rumah? Takdehal lah, 30 makanan ni ada buat delivery di Johor Bahru!

Tak boleh keluar rumah atas sebab malas? nak jaga anak? takde pengangkutan? atau dikenankan Movement Control Order

Read More

"3 hari kat Johor Bahru nak makan mana eh?" kata Netizen

Saban hari, makin ramai min min tengok orang luar bercuti di Johor Bahru. Selain dari terkenalnya Johor dengan

Read More

10 Restoran yang menyediakan Nasi Goreng yang special!

Kehadiran Nasi Goreng tidak asing lagi dalam kehidupan seharian bagi rakyat Malaysia, boleh dikatakan hampir setiap

Read More

9 cadangan restoran masakan Cina yang Halal di sekitar Johor

Drop a comment if you guys love chinese food! Sebab apaaa???? Sebab hari ni admin akan share kat korang 6 restoran

Read More

5 Cadangan Tempat Makan Lok Lok Halal di Johor Bahru

Haa baru-baru ini, makin rancak pula tengok netizen upload gambar mereka makan Lok-Lok. Mesti ada antara korang

Read More
error: Content is protected !!