Category: Lunch

  1. Home
  2. Lunch
Filter

Untuk korang yang lapar, 20 kedai ni dibuka seperti biasa!

Dalam pada korang duduk rumah tu, apa aktiviti yang korang dah buat? Haa kalau bosan-bosan tu, jom order di 20

Read More

Tak boleh keluar rumah? Takdehal lah, 30 makanan ni ada buat delivery di Johor Bahru!

Tak boleh keluar rumah atas sebab malas? nak jaga anak? takde pengangkutan? atau dikenankan Movement Control Order

Read More

"3 hari kat Johor Bahru nak makan mana eh?" kata Netizen

Saban hari, makin ramai min min tengok orang luar bercuti di Johor Bahru. Selain dari terkenalnya Johor dengan

Read More

10 Restoran yang menyediakan Nasi Goreng yang special!

Kehadiran Nasi Goreng tidak asing lagi dalam kehidupan seharian bagi rakyat Malaysia, boleh dikatakan hampir setiap

Read More

9 cadangan restoran masakan Cina yang Halal di sekitar Johor

Drop a comment if you guys love chinese food! Sebab apaaa???? Sebab hari ni admin akan share kat korang 6 restoran

Read More

10 Cadangan restoran di Batu Pahat untuk hujung minggu ini!

Ada tak diantara fans-fans maQan ni dah bercadang nak pergi dolan-dolan cari makan di Batu Pahat? Haaa, kali ni

Read More

5 cadangan kedai Satay Cucuk sekitar Johor

Dalam banyak-banyak satay, satay apa korang paling suka? Kalau admin, suka sangat dengan satay ayam! Di cicah

Read More

List Tambahan booth Absolut Food Fest di Angsana Mall Johor Bahru

Hari ni hari pertama Absolut Food Fest! Admin pergi tadi, peh bukan biashe biashe laaa orang Johor ni. Padaattt,

Read More

32 cadangan booth Absolut Food Fest di Angsana Mall Johor Bahru

Dimanakah 'food-food hunters' semuaaa??? Ini memang peluang yang korang tak akan lepaskan! Akhirnyaaa, Absolut Fest

Read More

7 cadangan 'Restoran Perlu Cuba' sekitar Johor

Nak tahu tak? Ini adalah antara 7 cadangan 'Restoran Perlu Cuba' untuk peminat-peminat kesayangan page maQan.

Read More