Category: Dessert

  1. Home
  2. Dessert
Filter

List Tambahan booth Absolut Food Fest di Angsana Mall Johor Bahru

Hari ni hari pertama Absolut Food Fest! Admin pergi tadi, peh bukan biashe biashe laaa orang Johor ni. Padaattt,

Read More

32 cadangan booth Absolut Food Fest di Angsana Mall Johor Bahru

Dimanakah 'food-food hunters' semuaaa??? Ini memang peluang yang korang tak akan lepaskan! Akhirnyaaa, Absolut Fest

Read More

10 cadangan Bubble Tea sekitar Johor

Tak habis-habis lagi ke demam Bubble Tea ni? Korang ni biar betul! Ha takpa takpa, jom admin tolong korang

Read More

15 promosi sempena Hari Kemerdekaan Malaysia

Korang semua tahu tak bulan ni bulan apa? Anak Malaysia kena tahu okay! Bulan ni kan bulan yang penuh bersejarah

Read More

30 cadangan kedai makan sekitar Muar

Banyak rupanya kedai makan yang best-best kat Muar ni! Tinggal rajin tak rajin je lah kan nak keluar, nak cari

Read More

5 cadangan Apam Balik sekitar Johor

Orang kita ni, bila hari dah petang tuuu tak sah kalau tak dapat ngonyel-ngonyel kan. Makanan paling favourite

Read More

30 cadangan kedai makan sekitar Melaka

Jalan jalan cari maQan??? Admin cadangankan korang semua pegi Melaka! Sebab admin boleh jamin, dekat Melaka ni

Read More

5 cadangan Dessert Mall sekitar Johor

Kadang-kadang tu teringin jugak nak merasa dessert dekat dalam mall ni. Yela, macam sedap je tengok orang lain

Read More

8 cadangan pulut mangga sekitar Johor

Salah satu dessert yang admin rasa ramai tak boleh say no betul tak? Kombinasi antara pulut, buah mangga dan santan

Read More

Jalan-jalan Bandar Johor Bahru? Jom cuba 18 kedai makan ni

Sebut je Bazar Karat JB, mesti semua orang kenal kan! Yela tu kan tempat wajib pergi kalau datang Johor Bahru betul

Read More