Category: Dinner

  1. Home
  2. Dinner
Filter

15 kedai makan hidangan Dulang/Platter istimewa ramadhan - Edisi 2

Lepasni boleh dah kawtim dengan geng pergi iftar di salah satu 15 kedai makan dengan hidangan di atas

Read More

Buffet Ramadhan di 5 Restoran Makanan Arab Sekitar Johor

Makanan Arab memang digemari oleh warga tempatan terutama sekali dikalangan orang melayu. Kebiasaannya admin

Read More

15 kedai makan hidangan Dulang/Platter istimewa ramadhan - Edisi 1

Sudah jadi kebiasaan bila waktu makan kita antara momen yang kita akan luangkan bersama kawan, keluarga &

Read More

Berbuka di 15 Hotel Mewah hanya bawah RM 100 je sekitar Johor

Dah masuk bulan Ramadhan, bulan yang berkah dan dijanjikan pelbagai ganjaran bagi mereka yang sentiasa mencarinya.

Read More

Selera Malaysia Buffet Dinner @ Thistle Johor Bahru

Kedatangan Ramadhan kali ini, disambut oleh THISTLE JOHOR BAHRU dengan mempersembahkan Selera Malaysia Buffet

Read More

Terdapat 20 jenis juadah untuk berbuka di rumah korang!

Bulan puasa bulan yang mulia, bulan yang dinanti-nantikan oleh semua! Walau kita diuji pada ramadhan kali ini,

Read More

Untuk korang yang lapar, 20 kedai ni dibuka seperti biasa!

Dalam pada korang duduk rumah tu, apa aktiviti yang korang dah buat? Haa kalau bosan-bosan tu, jom order di 20

Read More

Tak boleh keluar rumah? Takdehal lah, 30 makanan ni ada buat delivery di Johor Bahru!

Tak boleh keluar rumah atas sebab malas? nak jaga anak? takde pengangkutan? atau dikenankan Movement Control Order

Read More

"3 hari kat Johor Bahru nak makan mana eh?" kata Netizen

Saban hari, makin ramai min min tengok orang luar bercuti di Johor Bahru. Selain dari terkenalnya Johor dengan

Read More

10 Restoran yang menyediakan Nasi Goreng yang special!

Kehadiran Nasi Goreng tidak asing lagi dalam kehidupan seharian bagi rakyat Malaysia, boleh dikatakan hampir setiap

Read More
error: Content is protected !!